Iedereen bedankt!

03/10/2016

Directeur van Coalitie Erbij Arie Ouwerkerk bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan een geslaagde Week tegen Eenzaamheid 2016 (22 september - 1 oktober). Lees hier ook onze recente nieuwsbrief met een selectie van activiteiten en nieuws uit de Week.

De Week tegen Eenzaamheid 2016 is voorbij. We gaan de resultaten van deze zevende landelijke Week tegen Eenzaamheid in kaart brengen. Dat is geen vervelend werk om te doen, want onze verwachtingen zijn in alle opzichten overtroffen! Dat geldt voor de kwantiteit én de kwaliteit van de activiteiten. Dat geldt voor de diversiteit aan organisaties en mensen die hebben deelgenomen. Dat geldt voor de grote hoeveelheid publiciteit en aandacht in de media. De Week staat als een huis!

Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage, in welke vorm dan ook, heeft geleverd aan deze 7e Week tegen Eenzaamheid. Op naar de 8e! Deze heeft plaats van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober 2017.

Arie Ouwerkerk,
directeur Coalitie Erbij

Lees hier de Week tegen Eenzaamheid-nieuwsbrief (van vrijdag, 30 september) met een blik op mooie activiteiten, conferenties en nieuws uit de Week tegen Eenzaamheid 2016 (22 september - 1 oktober)

"Social"